Zynk Communication & Leadership

Anne Flæte – fra DN til Zynk

Anne Flæte – fra DN til Zynk

Zynk henter en av Dagens Næringslivs dyktigste finansjournalister når analyse og kommunikasjonsbyrået ansetter Anne Flæte. Flæte har vært redaksjonsleder og reportasjeleder i finansredaksjonen, samt nyhetsjournalist og featurejournalist i DN Lørdag.

– Anne Flæte er en svært erfaren og kunnskapsrik journalist. Hun har dyp forståelse for næringslivet og flere av våre viktigste bransjer, som energi og industri, sier Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk.

Anne Flæte er statsviter fra Universitetet i Oslo. Hun har også studier i økonomi fra Handelshøyskolen BI. Hun har jobbet i DN i 17 år, der hun har hatt flere sentrale roller. Som nyhetsjournalist i finansreaksjonen hadde hun ansvar for å dekke børsnoterte selskaper innen industri og bank. Som reportasjeleder og redaksjonssjef i samme redaksjon hadde hun hatt ansvar for DNs løpende nyhetsdekning innen økonomi og finans, samt faste redaksjonelle satsinger som Gasellene og Kommune-NM. Flæte har også jobbet som gravejournalist i DN Lørdag. Før hun kom til DN, jobbet hun som journalist i tidsskriftet Kapital.

– Etter to tiår som journalist, har jeg lyst til å komme enda tettere på aktørene i næringslivet. Jeg ønsker å ikke bare skrive om det som skjer, men å være med å bidra i selve beslutningsprosessene. I Zynk får jeg muligheten til å bli med på slike prosesser. Jeg har hatt 17 spennende og utviklende år i Dagens Næringsliv. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på helt nye arbeidsoppgaver i Zynk, der jeg vil få muligheten til å lære av de beste rådgiverne innen kommunikasjon og endringsledelse, sier Flæte.

– Zynk har som målsetning å være en betrodd rådgiver for ledere i landets viktigste selskaper og organisasjoner. Da er vi avhengig av å ha et erfarent og variert rådgivningsteam med dyp forståelse for problemstillinger i skjæringspunktet mellom samfunn og næringsliv. Her vil Anne bidra med tung erfaring og kompetanse, sier Anniken Haugen Jebsen.

Zynk er et strategisk byrå innen analyse, kommunikasjon og ledelse. Zynk fokuserer på fire tjenesteområder; posisjonering, samfunns- og myndighetskontakt, leder- og endringskommunikasjon og kriseberedskap, i tillegg til å utvikle en voksende portefølje av analyseprodukter.

 

For ytterlige informasjon:

Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk

Mobil: 932 56 373

Mail: aj@zynk.no

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO