Zynk Communication & Leadership

Går til Zynk

Går til Zynk

Torjus Løkken (25) slutter i Rud Pedersen til fordel for stilling som rådgiver i Zynk. Han blir det siste tilskuddet til Zynks avdeling for samfunns- og myndighetskontakt.

Han har i løpet av de siste to årene har jobbet med samfunnskontakt, analyse og rådgivning for kunder innenfor flere sektorer. Løkken har tidligere erfaring fra det nordiske byrået Effector, hvor han hadde helse som sitt spesialfelt.

– Til tross for sin unge alder, har Torjus allerede noen års erfaring fra både kommunikasjonsbransjen og politikken. Han har demonstrert gode analytisk evner og god faglig innsikt i politikk og kommunikasjon, og blir et viktig tilsnitt til vår tverrpolitiske og seniortunge avdeling for samfunns- og myndighetskontakt, sier daglig leder Claus Sonberg i Zynk i en pressemelding.

I tillegg til jobberfaring fra kommunikasjonsbransjen, har Løkken en periode som kommunestyrerepresentant for Høyre i Gjøvik og flere politiske verv i Oppland Høyre. Løkken har tidligere studert PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI og statsvitenskap ved universitetet i Agder.

 

Les saken hos Kampanje.

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO