Zynk Communication & Leadership

Godt fornøyd med Zynks resultat for 2011

– Hardt arbeid og kostnadsfokus betaler seg

Zynks driftsresultat for første hele driftsår, 2011, har blitt offentliggjort. Zynk har levert et solid driftsår med en omsetning på 12 millioner og et resultat før skatt på seks millioner. Resultatet gjør byrået til et av de mest produktive og lønnsomme i bransjen.

– Hardt arbeid og kostnadsfokus betaler seg. Vi er godt fornøyd med resultatet, men enda mer fornøyd med kundelisten, oppdragene og det å ha rekruttert flinke medarbeidere som vokser med oppgavene og leverer gode jobber, sier daglig leder Claus Sonberg.

– Det mest positive vi har oppnådd så langt er at vi inviteres med i stort sett alle anbudskonkurransene i bransjen. Vi har oppnådd en posisjon som er langt større enn størrelsen skulle tilsi. At vi i tillegg vinner de fleste anbudene vi deltar i, tar vi som et bevis på at vi er svært konkurransedyktige, fortsetter Sonberg.

– Vi har også hatt en veldig god start på 2012, og har behov for å rekruttere flere dyktige mennesker. Vi er på jakt etter rådgivere som er analytiske, har god samfunnsforståelse og høy energi. Nå gleder vi oss til veien videre! avslutter han.

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO