Zynk Communication & Leadership

Hareides rådgiver til Zynk

Vi er stolte over å kunne ta imot KrF-leder Knut Arild Hareides politiske rådgiver, Marit Brandt Lågøyr, som ny rådgiver i Zynk fra januar 2015.

– Marit har 10 års erfaring fra Stortinget og har jobbet for et viktig sentrumsparti i norsk politikk. I tillegg er hennes erfaring som rådgiver for topplederen i et politisk parti veldig relevant for Zynk, som har lederkommunikasjon som en av våre spesialområder, sier daglig leder Claus Sonberg.

Som rådgiver for KrFs Stortingsgruppe, har Lågøyr jobbet med næringskomiteen, familie- og kulturkomiteen og forsvarskomiteen. Siden 2011 har hun vært personlig rådgiver for partileder og parlamentarisk leder Knut Arild Hareide.

– Jeg gleder meg til å begynne i et selskap som er best i Norge på å tenke helhetlig i kommunikasjonsarbeidet og på å jobbe langsiktig. Zynk har høy etisk standard både på papiret og i praksis, og selskapet består av mennesker med lang erfaring og stor kunnskap. Muligheten til å jobbe med både lederutvikling og kommunikasjon, var avgjørende for at jeg nå bytter beite, sier Lågøyr.

Lågøyr er styreleder i Blå Kors Norge. Hun er utdannet Cand. philol. med hovedfag i engelsk og mellomfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, samt kommunikasjon og statsvitenskap fra St. Olaf College i Minnesota. Hun har tidligere vært høyskolelektor i engelsk. Lågøyr blir rådgiver nummer 15 i Zynk, som er en av Norges raskest voksende kommunikasjonsbyråer.

Foto: Kampanje.com

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO