Zynk Communication & Leadership

Inngår samarbeid med Weber Shandwick

Inngår samarbeid med Weber Shandwick

Zynk blir norsk partner til det globale PR-byrået Weber Shandwick!

– Dette er milepæl og en viktig del av strategien i utviklingen av Zynk. Vi  har en rekke kunder som ønsker at vi bistår dem i andre markeder enn Norge.  Med partneravtalen med Weber Shandwick har vi nå tilgang til et av de ledende, globale nettverkene og relevant spisskompetanse i alle sentrale  markeder over hele verden, sier daglig leder Claus Sonberg.

Weber Shandwick har 127 kontorer i  81 land. Byrået dekker fagområdene Corporate Communications, Financial  Communications, Public Affairs, Crisis Communications, Change  Communications, Consumer and Digital Communications. I tillegg har Weber  Shandwick egne bransjedivisjoner innen energi, teknologi, helse og  forbruksvarer.

– Weber Shandwick er en av verdens sterkeste på fagområdet energi. Det er en  av årsakene til at de ønsker en sterkere tilstedeværelsene i Norge. Samtidig  opererer norske energi- og oljeserviceselskaper globalt. Behovene for å  kommunisere posisjonen, håndtere ulike problemstillinger og ha en god dialog  med de viktigste interessentene går med andre ord langt ut over Norges  grenser, sier Sonberg.

Weber Shandwick har tidligere hatt såkalt affiliateavtale først med Geelmuyden.Kiese og senere med 20/20 Communication, men partneravtalen med Zynk innebærer et mer strategisk og gjensidig samarbeid.

– Vi har snakket sammen en god stund nå og følte at dette var en veldig god match. Vi kommer til å jobbe tett sammen og dele en rekke ulike kunder, sier Europasjef Colin Byrne i Weber Shandwick.

– I tillegg til å kunne bistå kundene våre effektivt over hele verden, gir partnerskapet med Weber Shandwick oss tilgang til ny innsikt og kunnskap innen alle deler av kommunikasjonsfaget, samt en mulighet til å gi våre medarbeidere erfaring, trening og utvikling med flinke rådgivere internasjonalt. Vi anser det som viktig i konkurransen om, og utviklingen av, de beste rådgiverne, sier Sonberg.

 

www.webershandwick.com

 

 

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO