Zynk Communication & Leadership

Kommunikasjonsforeningen arrangerer frokostmøte: Undersøkelsen «Toppleder i krise» og erfaringer fra Turøy-ulykken

Kommunikasjonsforeningen arrangerer frokostmøte: Undersøkelsen «Toppleder i krise» og erfaringer fra Turøy-ulykken

Hva opplever norske toppledere som det mest utfordrende i en krisesituasjon? Hva er toppleders rolle og de kritiske suksessfaktorene for å lykkes med krisehåndtering? Hvordan bør kommunikasjonsavdelingen støtte lederen og organisasjonen gjennom krisen?

På dette frokostmøtet får vi et innblikk i hvordan det er å håndtere krevende kriser og det blir en unik læringsmulighet.

Claus Sonberg, daglig leder i kommunikasjonsbyrået Zynk presenterer undersøkelsen «Toppleder i krise». Zynk har dybdeintervjuet 20 toppledere som har håndtert store og komplekse kriser i noen av Norges største og viktigste virksomheter. De har samlet deres erfaringer og utarbeidet en rapport på bakgrunn av disse der de tar for seg de viktigste erfaringene, de viktigste læringspunktene og de viktigste grepene kommunikasjonsavdelingene bør tenke på for å være godt skodd til å støtte en organisasjon gjennom en krise.

Arne Roland, administrerende direktør i CHC, deler sine personlige erfaringer fra Turøy-ulykken.

I tillegg kommer Øistein Johannessen, Vice President Communications for utvikling og produksjon i Norge i Statoil. Øistein Johannessen ledet Statoils kommunikasjonsarbeid i beredskapsfasen under Turøy-ulykken og oppfølgingsarbeidet i etterkant av ulykken.

Det blir plass til en ca. 60 stk. Så førstemann til mølla!

Påmelding Kommunikasjonsforeningen

Velkommen!

 

Dato:     14.02.2017, kl. 07.45-10.00

Sted:     Stavanger Scandic City, Reidar Bergesgate 7, 4013 Stavanger

Pris:     Gratis for medlemmer. Kr. 350,- for ikke-medlemmer

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO