Zynk Communication & Leadership

Kriseekspert Jan Tore Savic Knutsen til Zynk

Kriseekspert Jan Tore Savic Knutsen til Zynk

Vi er stolte av å kunne ønske vår nye rådgiver Jan Tore Savic Knutsen velkommen til Zynk Communication and Leadership AS!

Knutsen kommer fra Gambit H+K Strategies hvor han har vært leder for krisekommunikasjon og beredskap i Norge de siste syv årene. Blant store internasjonale selskaper han har vært rådgiver for finner man Statoil, Lundin og RWE Dea. Han har før dette arbeidet som spesialrådgiver i Geelmuyden.Kiese, samt vært informasjonssjef i Kripos og Politidirektoratet og pressesjef for Temporary International Presence in Hebron (TIPH) i Hebron på Vestbredden.

– Zynk er det mest spennende kommunikasjonsmiljøet i Norge nå, og jeg synes vi er en god match. De spisser seg inn på områder der jeg har erfaring og kompetanse. Jeg får energi av å sitte rundt bordet der beslutningene tas. Der er Zynk, og de er gode, så dette gleder jeg meg til, sier Knutsen i forbindelse med ansettelsen.

Zynks strategi er å være ledende innen våre fire tjenesteområder, blant dem kriseledelse og kommunikasjon, og har nå et enda sterkere team.

Ansettelsen ble omtalt på Kampanje.com

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO