Zynk Communication & Leadership

Marte Ramuz Eriksen fra DN til Zynk

Marte Ramuz Eriksen fra DN til Zynk

Marte Ramuz Eriksen er ansatt som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Zynk. Hun kommer til Zynk fra Dagens Næringsliv, der hun har vært en sentral næringslivsjournalist de siste 10 årene.

– Zynk har en strategi om å være ledende innen de fagområdene vi satser på. Marte vil bidra til å befeste vår posisjon innen selskapskommunikasjon og krisekommunikasjon. I tillegg styrker hun vår kompetanse innen finansiell kommunikasjon, der vi gjør stadig flere børsintroduksjoner og transaksjoner, sier Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk.

Marte Ramuz Eriksen er siviløkonom fra NHH med bred erfaring fra næringslivsjournalistikk i Dagens Næringsliv, Memo og Finansavisen. Hun har vært en viktig frontfigur i Dagens Næringslivs satsing på nye kanaler som konferanser og podcast, og en toneangivende journalist med ansvar for flere av Dagens Næringslivs største finanssaker de senere årene.

– Jeg har fulgt Zynk med interesse lenge, og jeg har hatt stor respekt for arbeidet rådgiverne der gjør. Etter mange år i pressen var jeg interessert i nye muligheter, og jeg tok derfor kontakt med Zynk. Det førte til en rask prosess som endte med ansettelse – og et nytt og spennende kapittel for meg. Jeg har hatt ti fantastisk spennende og utviklende år i Dagens Næringsliv. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye og lærerike arbeidsoppgaver i et av landets beste rådgivningsmiljøer, sier Marte Ramuz Eriksen.

Marte Ramuz Eriksen starter opp som rådgiver i Zynk 1. juni 2017.

– Marte har svært god samfunns- og fagforståelse, som journalist er hun svært respektert, og hun er en person med høy integritet, både faglig og sosialt. For Zynk blir hun et godt tilskudd til vårt sterke rådgivningsteam, og vi gleder oss til hun kan begynne, sier Anniken Haugen Jebsen.

Zynk består i dag av 14 rådgivere, som arbeider innenfor en eller flere av Zynks fire tjenesteområder; selskaps- og finansiell kommunikasjon, samfunns- og myndighetskontakt, leder- og endringskommunikasjon og krisekommunikasjon.

 

For ytterligere kommentarer:

Anniken Haugen Jebsen, daglig leder. Mobil: 932 56 373

Marte Ramuz Eriksen. Mobil: 952 21 425

 

Les saken på Kampanje, her.

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO