Zynk Communication & Leadership

×
Foto: Ilja C. Hendel

Jan Tore Savic Knutsen

Rådgiver

Jan Tore Savic Knutsen har bred internasjonal erfaring og spisskompetanse på krisehåndtering og medierelasjoner, og er ansvarlig for selskapets tjenester innen krise- og beredskapstjenester. Han jobber også med medierådgiving, retorikk og presentasjonsteknikk, og selskaps- og lederkommunikasjon. Jan Tore Savic Knutsen begynte som rådgiver i Zynk i august 2014.

Knutsen ble rekruttert til Zynk fra Gambit H+K, der han i 7,5 år hadde vært tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon med faglig ansvar for medietrening, krisekommunikasjon og kriseberedskap samt presentasjonsteknikk og retorikk. Han har bred erfaring som rådgiver fra olje-og-gass-sektoren, telekommunikasjon og transport og industri og har i mange år vært rådgiver for store internasjonale selskaper som Statoil, Lundin og RWE Dea og for Statnett, Flytoget og Telenor, i tillegg til flere andre. Han har tidligere vært informasjonssjef i Kripos og Politidirektoratet samt pressetalsmann for den internasjonale observatørstyrken TIPH i Hebron på Vestbredden. Knutsen har vært stipendiat ved Institutt for Fredsforskning (PRIO) og har jobbet som oversetter av arabisk skjønnlitteratur og engelsk prosa og som frilansjournalist.

Knutsen er cand.mag. fra Universitetet i Oslo og har studert ved Universitetet i Damaskus og ved Hebrew University, innen fagene religionshistorie, arabisk, sosiologi og journalistikk. Han har også gjennomført flere kurs innen organisasjon og ledelse og gjennomførte i 2012 Maestro-programmet til WPP i Polen, som er en utdannelse innen konsulentfaget og «trusted advisor»-metoden.

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO