Notice: wpdb::prepare ble kalt feil. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 4.8.3.) in /home/49/w175281/www/wp/wp-includes/functions.php on line 4139
Lågøyr

Zynk Communication & Leadership

×
Foto: Ilja C. Hendel

Marit Brandt Lågøyr

Rådgiver

Marit Brandt Lågøyr er kundeansvarlig for flere av Zynks større kunder innen offentlig sektor. Hun jobber med strategiutvikling og samfunns- og myndighetskontakt, samt rådgivning av ledere og toppledere – både med hensyn til eierdialog, mediehåndtering og interne forhold i virksomheten.

Hun begynte i Zynk i januar 2015 etter ti år på Stortinget. Hun kom fra jobben som personlig rådgiver for partileder og parlamentarisk leder Knut Arild Hareide. Før det var hun blant annet rådgiver for næringskomitéen, rådgiver for leder i familie- og kulturkomitéen og kommunikasjonsrådgiver for stortingsgruppen til KrF. Mange år i politikken har gitt henne bred samfunnsforståelse og fagkunnskap, dyp innsikt i en toppleders hverdag og utfordringer og tung erfaring fra strategiarbeid og strategisk mediehåndtering.

Lågøyr er utdannet cand.philol. med hovedfag i engelsk og mellomfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, samt kommunikasjonsfag og statsvitenskap fra St. Olaf College i Minnesota. Hun var styreleder i Blå Kors Norge fra 2011-2016. Hun har tidligere vært høyskolelektor i engelsk og medforfatter på lærebok i faget International English for videregående skole.

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO