Zynk Communication & Leadership

×
Foto: Ilja C. Hendel

Karette Wang Sandbu

Rådgiver

Karette Wang Sandbu er rådgiver med hovedvekt på leder og endringskommunikasjon, samt krise- og beredskapskommunikasjon og posisjonering og omdømme.

Hun kommer fra stilingen som spesialrådgiver i Oslo Havn KF, der hun jobbet med implementering av selskapets strategi, og leder- og organisasjonsutvikling. Før dette var hun seniorrådgiver for viseadministrerende direktør i Innovasjon Norge, hvor hun jobbet med endringskommunikasjon, strategiimplementering, forretningsutvikling og digitalisering. Tidligere har hun hatt ansvar for internkommunikasjon, og jobbet med prosjektledelse og medierådgiving i Innovasjon Norge. Wang Sandbu startet sin karriere i First House, der hun jobbet med et bredt spekter av kunder i avdelingen for selskapskommunikasjon. Hun har opparbeidet seg betydelig erfaring med rådgivning av ledergrupper og enkeltpersoner. Hun er en erfaren kurs- og foredragsholder innen organisasjonsutvikling, strategi og påvirkning.

Wang Sandbu har lang erfaring fra organisasjonsliv og frivillighet, og da spesielt i idrettsbevegelsen. Hun har blant annet vært styremedlem i Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komite (2007-2015) og jobbet i Ungdoms-OL i Innsbruck 2012 og på Lillehammer 2016. I idrettsstyret har hun jobbet med nasjonal og internasjonal idrettspolitikk og strategiprosesser.

Wang Sandbu har en Master of Science Leadership and Organizational Psychology fra Handelshøyskolen BI, med fordypning i teknologi og endring. Sertifisert som PRINCE 2 Practitioner.

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO