Zynk Communication & Leadership

Nytt samarbeid  med Kjell O. Johannessen og Cluster Management

Nytt samarbeid med Kjell O. Johannessen og Cluster Management

Vi gleder oss over å ha inngått en samarbeidsavtale med Kjell O. Johannessen og hans selskap Cluster Management!

Johannessen var inntil nylig leder av oljeteknologiklyngen, NODE, i Agder. Sammen skal vi utvikle nye kunderelasjoner, men også bistå våre eksisterende kunder med supplerende kompetanse.

– Vi har store forventninger til samarbeidet med Kjell. Det er knapt noen som kjenner oljeteknologimiljøet i Norge bedre enn ham. Måten han har utviklet NODE til å bli en av Norges ledende næringsklynger er imponerende, sier partner Jan Glendrange i Zynk.


Foto: Fædrelandsvennen

Kjell O. Johannessen er ingeniør og har bred innsikt i norsk industri og næringspolitikk. Han har jobbet med industriens rammebetingelser og med myndighetskontakt i snart en mannsalder. Kjell har hatt tillitsverv i NHO-systemet i mange år, og har også drevet sitt eget selskap.

Vi er sikre på at Kjells kompetanse vil være nyttig for flere av våre kunder, og sammen vil vi også kunne tilby en unik kompetanse og innsikt som er attraktiv også for nye kunder. Vi er allerede i dialog med flere aktører, sier Glendrange.

– Jeg har samarbeidet med Zynk i flere år da jeg var i NODE og kjenner byrået som et svært profesjonelt miljø. Derfor ser jeg frem til å samarbeide med dem også i min nye rolle, sier Kjell O. Johannessen.

 

Samarbeidet ble omtalt på Fædrelandsvennen.no 12. februar 2014.

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO