Zynk Communication & Leadership

Olav Magnus Linge til Zynk

Olav Magnus Linge til Zynk

Olav Magnus Linge er ansatt som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Zynk. Linge kommer til Zynk fra jobben som valgkampsekretær i SV.

– Vi har en rekke kunder og prosjekter knyttet til energi-, miljø- og klimarelaterte problemstillinger. Olav Magnus Linge styrker vår kompetanse og kapasitet på disse områdene og bidrar til å bredde vårt fra før tverrpolitiske team av rådgivere, sier daglig leder i Zynk, Claus Sonberg.

Olav Magnus Linge har ti års erfaring fra norsk politikk, blant annet som leder for Sosialistisk Ungdom, politisk rådgiver for tidligere miljøvernminister Bård Vegar Solhjell og rådgiver for SVs stortingsgruppe. Han vil gå inn i Zynks team for samfunns- og myndighetskontakt, som
ledes av partner Sigurd Grytten.

– Olav Magnus er tidligere ungdomspartileder, har lang erfaring som politisk rådgiver og ikke minst regjeringserfaring. I tillegg er Olav Magnus en sterk politisk analytiker. Dette er en kompetanse som er etterspurt, sier Sigurd Grytten.

Olav Magnus Linge sier at Zynks posisjon på samfunns- og myndighetskontakt, og selskapets analytiske tilnærming til kommunikasjonsarbeid, var særlig viktig for at han valgte å gå til Zynk.

– Zynk er Norges ledende fagmiljø for strategisk kommunikasjon og et byrå med et godt omdømme og en veldig spennende kundebase. Jeg er veldig glad for muligheten til å få jobbe med noen av landets mest erfarne og kunnskapsrike rådgivere, sier Olav Magnus Linge.

Zynk består i dag av 15 rådgivere, som arbeider innenfor en eller flere av Zynks fire tjenesteområder; posisjonering og omdømme, samfunns- og myndighetskontakt, leder- og endringskommunikasjon og krisekommunikasjon og mediekontakt.

For ytterligere kommentarer:

Claus Sonberg, daglig leder. Mobil: 924 62 393

Olav Magnus Linge. Mobil: 920 33 128

 

Saken kan leses på Kampanje.

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO