Zynk Communication & Leadership

Rådgiver blir partner i Zynk

Rådgiver blir partner i Zynk

Rådgiver Anniken Haugen Jebsen blir ny partner i Zynk med virkning fra 1. januar 2015. Jebsen har vært rådgiver siden januar 2012 og var før det journalist og redaksjonssjef i Dagens Næringsliv i 10 år. Hun har også jobbet som økonomijournalist i NRK og nettjournalist i The Guardian.

– Det er en stor glede å kunne ønske Anniken velkommen som partner. Anniken har hatt en fantastisk utvikling i Zynk og er i dag en av våre mest betrodde rådgivere og kundeansvarlig for noen av våre viktigste kunder. Hun knakk raskt rådgiverkoden og er i tillegg en utrolig hyggelig og verdsatt kollega, sier daglig leder Claus Sonberg.

Anniken Haugen Jebsen er den første rådgiveren i Zynk som får opprykk til partner. Byrået har fra før fire partnere med lang ledererfaring fra andre byråer, selskaper og organisasjoner. I januar 2015 har vi i alt 16 rådgivere, og ble i november 2014 kåret til Norges beste byrå i kundeundersøkelsen Byråprofil, som gjennomføres av TNS Gallup i samarbeid med Kampanje og ANFO.

– Å få jobbe med strategisk kommunikasjon i tett samspill med kunder og noen av landets flinkeste rådgivere er utrolig gøy. At jeg nå også får muligheten til å utvikle et av Norges best ansette, mest lønnsomme og raskest voksende rådgivningsselskap videre sammen med de fire eksisterende partnerne, er et stort privilegium og noe jeg virkelig gleder meg til, sier Jebsen.

Foto: Ilja Hendel

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO