Zynk Communication & Leadership

To nye til Zynk

To nye til Zynk

Per Olav Myhre (25) og Jeanett Søly (25) er ansatt som nye rådgivere i kommunikasjonsbyrået Zynk. Begge har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI, Myhre med en bachelorgrad i økonomi og mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi, mens Søly er siviløkonom med hovedfag i strategi.

– Vi har fått inn to dyktige juniorer som har vist stor arbeidskapasitet gjennom å kombinere gode akademiske resultater med verv og jobbing ved siden av studiene. Begge har jobbet frilans for Zynk det siste året. De har vist stor arbeidskapasitet, lærevilje og evne til å levere kvalitet på Zynk-nivå, sier Claus Sonberg, daglig leder i Zynk.

– Jeg er både stolt og takknemlig for å ha fått denne muligheten til å jobbe i et av landets ledende kommunikasjonsbyråer. Det å komme inn i et så kunnskapsrikt og sterkt fagmiljø gir oss alle muligheter til å kunne utvikle oss til å blir gode rådgivere. Vi kunne ikke drømt om et bedre sted enn Zynk, sier Jeanett Søly.

Per Olav Myhre legger til: – Det blir spesielt gøy å skulle jobbe med noen av de beste rådgiverne i bransjen, i tillegg til at man på daglig basis får muligheten til å jobber med komplekse problemstillinger som har en reell betydning for samfunnet.

Både Søly og Myhre har hatt flere verv ved siden av studiene. Jeanett Søly har blant annet sittet som styremedlem i studentavisen INSIDE, vært sportslig leder for håndballaget for damer ved BI og klasserepresentant for sin strategilinje på masterstudiet. Myhre har blant annet har vært leder for sentralstyret i BI Studentsamfunn, ledet Næringslivsdagene ved BI Oslo og vært leder for BI Studentsamfunn Trondheim.

Zynk består av 15 rådgivere, som arbeider innenfor en eller flere av byråets fire tjenesteområder; posisjonering og omdømme, samfunns- og myndighetskontakt, leder- og endringskommunikasjon og krisekommunikasjon og mediekontakt.

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO