Zynk Communication & Leadership

Zynks resultat: fra 12 til 20 i 2012

Zynks resultat: fra 12 til 20 i 2012

Zynk AS leverte solid vekst og overskudd i 2012. Byråinntekten steg fra 12 millioner kroner i 2011 til 19,9 millioner kroner i 2013. Overskuddet ble på 8,5 millioner før skatt. 

 Etter to års drift har vi gått fra en vellykket oppstart til å bli et etablert byrå, med solid økonomi, en fantastisk kundebase og 10 faglig sterke rådgivere, sier daglig leder Claus Sonberg i Zynk AS.

Zynk rekrutterte seks nye rådgivere i 2012. Blant disse er tidligere administrerende direktør i Burson-Marsteller, Sigurd Grytten, tidligere redaksjonssjef Anniken Haugen Jebsen i Dagens Næringsliv, tidligere statssekretær og rådgiver for lederen i Senterpartiet, Guri Størvold, og Odd Hoen-Sevje, tidligere rådgivere og taleskriver før Høyreleder, Erna Solberg.

– Vi opplever at vi med disse rekruteringene har etablert og utviklet et sterkt team av rådgivere. Det var viktig for oss i 2012 å vokse til en størrelse som gjør at vi kan ta på oss de aller mest krevende kundene og prosjektene, sier Sonberg.

Zynk er nå i prosess med å rekruttere et par rådgivere, og planlegger å gjøre flere rekrutteringer i 2013.

– Vi er alltid på jakt etter flinke rådgivere, men kraftig vekst er ikke lenger et mål i seg selv. Vi har nå en størrelse som gjør at vi kan løse de mest krevende oppdragene. Herifra handler det om å vokse i takt med kundene og oppdragene, og sørge for at vi leverer bransjens beste kvalitet, sier Sonberg.

 

Zynk resultat 2012 – pressemelding

Gir PR-råd med god margin – Kampanje.com

Zynks resultat ble også omtalt i papirutgaven av Dagens Næringsliv og Finansavisen 5. februar 2013.

 

Nyheter

Share this:

Til toppen

Postboks 1355 Vika, 0113 OSLO