We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our site, show personalized content and targeted ads, analyze site traffic, and understand where our audience is coming from. To find out more or to opt-out, please read our privacy policy.

Ansettelse

Daniel Torkildsen Lea tilbake til Zynk

Etter syv år i Høyre kommer Daniel Torkildsen Lea (33) tilbake til Zynk som partner og rådgiver. Han var rådgiver i Zynk i perioden 2012 til 2016.

- Vi er veldig glade for at Daniel velger å komme tilbake til oss. Vi vet at han er en dyktig rådgiver med et skarpt politisk hode. Han har spilt en viktig rolle i Høyres suksess og nye måte å kommunisere på. Han har vært en betrodd rådgiver og har stor innsikt i politiske prosesser, sier daglig leder Guri Størvold i Zynk.

Daniel Torkildsen Lea kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Høyre, og begynner i Zynk 1. oktober.

- Etter fire valgkamper og syv fantastiske år i Høyre var tiden inne for å bevege seg videre. Dette var en beslutning jeg tok før valget. Å avslutte det hele med et svært godt lokalvalg, var et perfekt punktum. Jeg gleder meg til å gjenforenes med gode kollegaer i Zynk, hvor jeg får jobbe i skjæringspunktet mellom politikk og kommunikasjon med noen av landets mest spennende kunder. Zynk har lagt en offensiv plan for å bli et enda sterkere strategisk rådgivningsmiljø. Rådgiverne der har en unik forståelse av samfunn og næringsliv. De har også en helt spesiell innsikt i ledere og topplederes behov for å skape positiv endring internt og i samfunnet, sier Lea.

Daniel Torkildsen Lea er den andre nye partneren som blir ansatt i Zynk i 2023. I vår kom Johan Wilskow (46) også inn i partnerskapet i Zynk, som med dette teller seks partnere.

- Vi bygger nå et sterkt rådgivningsselskap med ståsted i kommunikasjon som er enda bedre rigget til å løse de virkelig vanskelige sakene. Nå får vi inn flere sterke, erfarne og modige rådgivere som vil styrke leveransene til våre kunder fremover, sier daglig leder Guri Størvold.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62724418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> <!-- Tracking code for www.zynk.no --> <script type='text/javascript'> var psSite = '75806460c0'; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'tr.apsislead.com/al_v2.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src='http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0' style='border:0;display:none;'></noscript> <!-- End Tracking code --> <script type="text/javascript"> var psSite = "75806460c0"; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + "tr.apsislead.com/al_v2.js"; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src="http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0" style="border:0;display:none;"></noscript>