We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our site, show personalized content and targeted ads, analyze site traffic, and understand where our audience is coming from. To find out more or to opt-out, please read our privacy policy.

Ansettelse

Høyre-rådgiver melder overgang til Zynk

Politisk rådgiver, Julie Midtgarden Remen, offentliggjør i dag at hun går fra jobben som politisk rådgiver for Anniken Hauglie i Arbeids- og sosialdepartmentet til fordel for en rådgiverkarriere i Zynk.

Julie Midtgarden Remen (34) kommer til Zynk etter to år som politisk rådgiver for Anniken Hauglie. Hun har hatt en rekke stillinger i Høyre de senere årene, deriblant rådgiver for tidligere byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland, og kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe.

- Vi er stolte og glade for å få Julie som kollega. Hun kommer med betydelig erfaring fra politikken, og har spisskompetanse og en politisk forståelse som vil være viktig for mange av våre kunder. For oss er Julie et godt tilskudd til teamet, og vi gleder oss til hun begynner i Zynk i januar, sier daglig leder i Zynk, Anniken Haugen Jebsen.

Vi er stolte og glade for å få Julie som kollega. Hun kommer med betydelig erfaring fra politikken, og har spisskompetanse og en politisk forståelse som vil være viktig for mange av våre kunder.

Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk

Julie Midtgarden Remen har vært aktiv i Høyre-politikken siden ungdomsårene, og var fra 2009 til 2012 generalsekretær i Unge Høyre. Hun har i tillegg en periode som rådgiver i PR-byrået Burson-Marsteller bak seg, før hun valgte politikken på heltid.

- Jeg gleder meg til å kunne jobbe i skjæringspunktet mellom politikk og næringsliv igjen. Zynk har vist at de klarer å kombinere bruken av ny teknologi med solid kunnskap om politiske beslutningsprosesser og strategisk kommunikasjon, sier Julie Midtgarden Remen.

Julie vil bli en viktig del av Zynks videre satsing på samfunns- og myndighetskontakt, ett av fire hovedområder i Zynk.

- Parallelt med at vi har økt satsingen på analyse og innsikt, har vi også fått betydelig større oppdrag og flere kunder med behov innen samfunns- og myndighetskontakt. Julie vil bli et viktig tilskudd til Zynk, og vi gleder oss til å introdusere henne til kundene våre. Julie er en engasjert, energisk og kunnskapsrik rådgiver, og vil styrke Zynk i vårt videre arbeid, sier Anniken Haugen Jebsen.

- Jeg ser frem til å bruke min politiske innsikt og erfaring til å rådgi spennende kunder innen noen av Norges mest spennende selskaper og organisasjoner og jeg gleder meg til å bli en del av det ledende rådgivningsmiljøet til Zynk, sier Julie Midtgarden Remen.

Jeg ser frem til å bruke min politiske innsikt og erfaring til å rådgi spennende kunder innen noen av Norges mest spennende selskaper og organisasjoner og jeg gleder meg til å bli en del av det ledende rådgivningsmiljøet til Zynk.

Julie Midtgarden Remen

Julie Midtgarden Remen er for tiden i foreldrepermisjon og karanteneutvalget besluttet denne uken at hun derfor ikke ilegges karantene. Hun begynner i Zynk 2. januar, så snart permisjonsperioden er over.

Dette er Zynks sjette rekruttering i 2018, og analyse- og kommunikasjonsbyrået teller med dette 18 rådgivere.

For ytterligere opplysninger, kontakt:
Anniken Haugen Jebsen, +47 932 56 373, aj@zynk.no

Les saken på kampanje her.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62724418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> <!-- Tracking code for www.zynk.no --> <script type='text/javascript'> var psSite = '75806460c0'; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'tr.apsislead.com/al_v2.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src='http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0' style='border:0;display:none;'></noscript> <!-- End Tracking code -->