We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our site, show personalized content and targeted ads, analyze site traffic, and understand where our audience is coming from. To find out more or to opt-out, please read our privacy policy.

Ansettelse

Kriseekspert og tidligere NHO-direktør skal lede kriserådgivingen i Zynk

Tidligere informasjonsdirektør i NHO, Rune Nøstvik, blir fagansvarlig for krise i analyse og kommunikasjonsbyrået Zynk. Etter åtte år i NHO har han de siste to årene drevet selskapet Periculum, som har spesialisert seg innen krise- og beredskap, risikoanalyser og reisesikkerhet.

- Etter to spennende år på egen kjøl, vokste det frem et behov for å være fast tilknyttet et faglig og sosialt miljø. Kvaliteten på det Zynk leverer innen både krise og annen rådgiving kjenner jeg godt fra tiden i NHO, og fra tiden min i Periculum, sier Nøstvik

Zynk har krise- og beredskap som ett av sine hovedområder, og er kåret til det beste krisebyrået i Norge hvert år siden 2014 i den årlige Byråprofil-undersøkelsen.

- Som rådgiver i Zynk har jeg med meg erfaring fra journalistikken, krise- og beredskapsarbeid og kommunikasjonsrådgivning. Jeg tar også med meg porteføljen for et fagfelt jeg brenner ekstra for - reisesikkerhet. Dette er for meg en naturlig del av det å forebygge og håndtere kriser, sier Nøstvik.

Nøstvik er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda. Han har i sin journalistiske karriere arbeidet som frilansjournalist, skribent og forfatter. Blant tidligere arbeidsgivere er Asker og Bærums Budstikke, VG Nett og NRK. I sistnevnte åtte år som journalist, vaktsjef og redaksjonssjef i NRK nyhetsavdelingen, samt ansvarlig for digital utvikling i nrk.no.

Rune Nøstvik er en av bransjens mest erfarne kriseeksperter. Han har lang erfaring fra NHO og NRK, og kjenner norsk samfunns- og næringsliv svært godt.

Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk

- Rune Nøstvik er en av bransjens mest erfarne kriseeksperter. Han har lang erfaring fra NHO og NRK, og kjenner norsk samfunns- og næringsliv svært godt. I tillegg til sin faglige tyngde og senioritet, er han en ryddig og hyggelig person, sier daglig leder i Zynk, Anniken Haugen Jebsen.

Fra desember 2008 til oktober 2016 arbeidet Nøstvik som informasjonssjef og informasjonsdirektør i NHO. I tillegg til det kommunikasjonsfaglige, var Nøstvik ansvarlig for kriseplaner og kriseledelse i NHO.

Nøstvik har en lang og bred bakgrunn fra militæret og sikkerhetsbransjen. Han har tre kontingenter bak seg i den norske FN-styrken i UNIFIL. Han har erfaring fra stasjonærtjeneste, mobiltjeneste og verditransport i flere sikkerhetsselskaper i Norge. I flere år var han også rulleført i Politireserven, hvor han har tjenestegjort under flere større arrangementer.


For ytterligere kommentarer, kontakt Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk:
932 56 373 / aj@zynk.no

Saken kan leses på kampanje her.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62724418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> <!-- Tracking code for www.zynk.no --> <script type='text/javascript'> var psSite = '75806460c0'; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'tr.apsislead.com/al_v2.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src='http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0' style='border:0;display:none;'></noscript> <!-- End Tracking code -->