We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our site, show personalized content and targeted ads, analyze site traffic, and understand where our audience is coming from. To find out more or to opt-out, please read our privacy policy.

Nyhet

Lederbytte i Zynk – Guri Størvold blir ny daglig leder

Oslo, 19.09.19: Guri Størvold blir ny daglig leder i analyse- og rådgivningsselskapet Zynk. Hun overtar jobben etter Anniken Jebsen, som har takket ja til å gå over i en lederstilling i Equinors kommunikasjonsavdeling.

- Anniken har vært en veldig god kollega og leder. Det er med stor ydmykhet jeg overtar stafettpinnen etter at et enstemmig partnerskap har ønsket meg i rollen. Jeg gleder meg til å få muligheten til å lede alle de flinke rådgiverne i årene fremover, og gjøre mitt for at Zynks gode utvikling fortsetter, sier Guri Størvold, påtroppende daglig leder.

- Det er skikkelig vemodig å forlate Zynk. Jeg har vært med siden tidlig oppstart, og har hatt åtte lærerike år med de beste rådgiverne i landet, og de mest spennende kundeprosjektene. I to og et halvt år har jeg ledet selskapet, og dette er en jobb jeg gjerne skulle ha beholdt. Men da Equinor ønsket å ha meg med på den viktige jobben med å reposisjonere selskapet i Norge og internasjonalt, var dette en oppgave som virkelig fristet, sier Anniken H. Jebsen, avtroppende daglig leder i Zynk.

Det er skikkelig vemodig å forlate Zynk. Jeg har vært med siden tidlig oppstart, og har hatt åtte lærerike år med de beste rådgiverne i landet, og de mest spennende kundeprosjektene.

Anniken Haugen Jebsen

Jebsen vil bli i Zynk frem mot årsskiftet, slik at kundeprosjekter kan gjennomføres i tråd med kundenes forventninger og at nye kundeansvarlige kan kobles på der dette er relevant. Under Anniken J ledelse har Zynk opprettholdt veksten og levert solide resultater. I tillegg har Zynk utvidet sine analysetjenester, som i 2018 stod for ca. en fjerdedel av byråets inntekter. Zynk har blant annet utviklet stordataanalyser basert på verdens mest avanserte algoritme for språkanalyse, Googles BERT.

- Anniken har gjort en kjempejobb både som rådgiver og daglig leder. Det er trist å miste henne, men vi har forståelse for at operativ erfaring fra Norges største selskap er en spennende mulighet etter åtte år i Zynk. Samtidig er vi helt trygge på at Guri vil lede og utvikle byrået på en god måte. Vi er fire partnere med byråledeerfaring i Zynk, men alle pekte på Guri som den rette til å overta. Guri har unik kundetekke, et klokt hode og gode vurderingsevner, et stort hjerte for sine kolleger og en arbeidskapasitet ut over det vanlige, sier Claus Sonberg, styreleder i Zynk.

Guri har unik kundetekke, et klokt hode og gode vurderingsevner, et stort hjerte for sine kolleger og en arbeidskapasitet ut over det vanlige

Claus Sonberg, styreleder og partner i Zynk

Guri Størvold er partner i Zynk, og har vært ansatt siden 2012. Størvold har bakgrunn som statssekretær i Olje- og energidepartementet, Kommunaldepartementet og Samferdselsdepartementet, samt rådgiver for tre ulike partiledere i Senterpartiet.

Anniken Jebsen blir VP Brand Communications i Equinor, og går inn i selskapets ledergruppe for kommunikasjon. Guri Størvold tiltrer som daglig leder i Zynk med umiddelbar virkning.

For spørsmål eller mer informasjon:

Les saken på DN.no her.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62724418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> <!-- Tracking code for www.zynk.no --> <script type='text/javascript'> var psSite = '75806460c0'; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'tr.apsislead.com/al_v2.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src='http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0' style='border:0;display:none;'></noscript> <!-- End Tracking code --> <script type="text/javascript"> var psSite = "75806460c0"; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + "tr.apsislead.com/al_v2.js"; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src="http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0" style="border:0;display:none;"></noscript>