We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our site, show personalized content and targeted ads, analyze site traffic, and understand where our audience is coming from. To find out more or to opt-out, please read our privacy policy.

Marte Ramuz Eriksen er ny partner i Zynk

Marte Ramuz Eriksen (41) blir ny partner i Zynk fra nyttår.

- Zynk har hatt tiårsjubileum i 2020 – et år som har vært intenst, utfordrende og lærerikt både for oss og våre kunder. Da er jeg glad for at vi kan gå inn i et nytt år med full fart og et enda sterkere partnerskap, sier styreleder Claus Sonberg i Zynk.

Zynk vil med dette ha seks partnere.

Marte Ramuz Eriksen har vært seniorrådgiver i Zynk siden 2017. Hun er i dag kundeansvarlig for flere av Zynks største kunder, innenfor blant annet store eiermiljøer, kunnskapsbedrifter, bank/finans og retail/handel.

- Marte utviklet seg rekordraskt til en betrodd rådgiver. Hun forstår kundene og markedet svært godt. Hun bidrar også til å utvikle både kundene og byrået innenfor viktige områder som finansiell kommunikasjon,strategisk rådgivning, posisjonering og krisehåndtering. Vi gleder oss til at hun som ny partner og medeier blir enda mer involvert i å forme den videre utviklingen for Zynk, sier styreleder Claus Sonberg.

Marte Ramuz Eriksen kom til Zynk i juni 2017, etter 15 år i pressen. De siste ti årene var hun i Dagens Næringsliv, og hun har tidligere også jobbet i Finansavisen. Eriksen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Marte utviklet seg rekordraskt til en betrodd rådgiver. Hun forstår kundene og markedet svært godt.

Claus Soberg, Styreleder og partner i Zynk

- Det er rett og slett kjempegøy å få være med og utvikle Zynk videre. Vi har de beste folka både på kontoret og på kundesiden, og det er veldig spennende å få lov til å sitte så tett på kundene og være med å løse de utfordringene de står overfor, sier Eriksen.

Zynk har i dag 18 rådgivere, og har det siste året styrket seg både på krise og beredskap, strategiutvikling og selskapskommunikasjon. Byrået skal ansette flere rådgivere, særlig innenfor områdene strategi og bærekraft.

- 2020 har vært et år hvor vi har jobbet med enda mer forretningskritisk rådgivning for kundene våre. Det har vært krisehåndtering, digital ledelse og endringskommunikasjon, stordata analyser – og arbeid med rammebetingelser for bedrifter og næringer. Vi bistår ledere med å forstå omverden, sikre støtte eksternt og få med de ansatte på å gjennomføre strategien som er lagt. Zynk-laget har lagt ned en enorm innsats og engasjement i dette spesielle året. Med Marte som partner er vi enda bedre rustet for 2021, sier daglig leder Guri Størvold.For mer informasjon, kontakt:

Guri Størvold, +47 915 50 596, gs@zynk.no
Marte Ramuz Eriksen, +47 952 21 425, mre@zynk.no

Les saken på Kampanje her.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62724418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> <!-- Tracking code for www.zynk.no --> <script type='text/javascript'> var psSite = '75806460c0'; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'tr.apsislead.com/al_v2.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src='http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0' style='border:0;display:none;'></noscript> <!-- End Tracking code --> <script type="text/javascript"> var psSite = "75806460c0"; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + "tr.apsislead.com/al_v2.js"; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src="http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0" style="border:0;display:none;"></noscript>