We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our site, show personalized content and targeted ads, analyze site traffic, and understand where our audience is coming from. To find out more or to opt-out, please read our privacy policy.

Ansettelse

Zynk vokser videre – ansetter to unge talenter

Aldri før har Zynk vært større. På tampen av sommeren ansatte Zynk to nye rådgivere, Andreas Høglund (t.v.) og Fredrick Tønsvoll Mortvedt (t.h.) og rundet med det 17 ansatte.

– Zynk er, og skal fortsatt være et senior-tungt analyse- og kommunikasjonsbyrå, men det er samtidig viktig for oss å ha et solid lag med unge og kunnskapsrike rådgivere som kan utfylle temaene med digital kompetanse, internasjonal erfaring og yngre perspektiver, sier Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk.

Med utviklingen av analyse som eget satsingsområde, opplever Zynk en god tilvekst av kunder og større analyse- og strategiprosjekter. For å kunne hjelpe kundene våre best mulig, har det vært viktig å rekruttere flere med politisk forståelse, rådgiverpotensial og en god penn.

Fredrick Tønsvoll Mortvedt (27) har bred presseerfaring fra å dekke politikk og økonomi til debattjournalistikk. Han har tidligere jobbet som researcher i Dagsnytt 18, NRK, hvor han blant annet jobbet tett med stortingsvalget 2017. I løpet av studiene jobbet han også for E24, Bergens Tidende og Nordlys.

Andreas Høglund (25) kommer fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig ved Stavangerregionens Europakontor i Brussel, hvor han jobbet med EU-prosjekter for offentlige og private aktører i Rogaland. Høglund har også jobbet med kommunikasjon ved Norges delegasjon til EU, også i Brussel.

– Jeg er glad for mulighetene til å være tilknyttet Zynks sterkte fagligmiljø og spennende kunder, sier Høglund.

Mortvedt legger til:

– Det er et lite byrå hvor man får jobbe tett med rådgivere som har lang fartstid i bransjen. Det er en uvurderlig erfaring.

Målet for Zynk har aldri vært å bli størst mulig, men å vokse i takt med kundene våre, slik at kan jobbe med de mest spennende problemstillingene for de mest interessante kundene

Anniken Haugen Jebsen, daglig leder i Zynk

Zynk startet 2017 med ambisjoner om å øke staben betydelig. Siden årsskiftet har Zynk fått fem nye og dyktige kolleger på laget. Sist med Rune Nøstvik, tidligere informasjonsdirektør i NHO.

- Målet for Zynk har aldri vært å bli størst mulig, men å vokse i takt med kundene våre, slik at kan jobbe med de mest spennende problemstillingene for de mest interessante kundene, sier Jebsen.

For ytterligere informasjon, kontakt daglig leder i Zynk, Anniken Haugen Jebsen: aj@zynk.no / 932 56 373

Saken kan leses på kampanje her.

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62724418-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script> <!-- Tracking code for www.zynk.no --> <script type='text/javascript'> var psSite = '75806460c0'; (function() { var AL = document.createElement('script'); AL.type = 'text/javascript'; AL.async = true; AL.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'tr.apsislead.com/al_v2.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(AL, s) })(); </script> <noscript><img src='http://tr.apsislead.com/?id=75806460c0' style='border:0;display:none;'></noscript> <!-- End Tracking code -->